ΦΛΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ



Υλικά

6 αυγά
1 λίτρο γάλα
1 ½ κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
100 γραμμάρια ψιλοκομμένη κουβερτούρα λιωμένη
1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη




Εκτέλεση

Καραμελώνουμε 3/4 φλιτζάνια ζάχαρης σε ένα ταψί. Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάμε έξι αυγά μέχρι να γίνουν κίτρινα και προσθέτουμε 3/4 φλιτζάνια ζάχαρης, 1 λίτρο γάλα, κανέλα, σοκολάτα λιωμένη και 1 ½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια.

Ανακατεύουμε καλά και χύνουμε το μείγμα στο ταψί πάνω από την καραμελώμενη ζάχαρη. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 1 ώρα. Στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και σερβίρουμε.