ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 Από τον Λευτέρη Λαζάρου


Υλικά:


5 τμχ. αυγά

350 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 

1 πρέζα αλάτι

150 γρ. γάλα 

200 γρ. αλεύρι

50 γρ. κακάο

5 γρ. μπέικιν πάουντερ 

100 γρ. βούτυρο μαλακό

100 γρ. τρίμμα σοκολάτας



Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά ένα προς ένα (με τη σειρά που αναγράφονται στη συνταγή) 

ανακατεύοντας στο χέρι με σύρμα.

Σερβίρουμε το μείγμα σε φόρμες για κέικ μέχρι τη μέση.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 35 λεπτά. 


Γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη.